Skoči na glavno vsebino

Tee ball je igra zabave in učenja osnovnih veščin otroškega baseballa, kjer v ekipi igrajo deklice in dečki skupaj, njihova vloga pa je popolnoma enakovredna. Na naši šoli že osmo leto vključujemo igro Tee ball v redne ure športa, podaljšano bivanje, RaP in vse ostale športne aktivnosti.
V soboto, 1. 6. 2024, so se v Lipici v finalu državnega prvenstva v ŠKL-ju v med dvema ognjema in T-ballu ponovno zbrale  ekipe iz cele Slovenije, ki so prikazale visok nivo pripravljenosti ter veliko mero pozitivne energije.
Z borbenostjo in srčnostjo sta naši ekipi otrok 3. razredov ter 4. in 5. razredov v T-ballu ponovno dosegli odličen rezultat, saj sta obe dosegli 3. mesto.
Mlajša ekipa si je pridobila nove športne izkušnje na mokrem travnatem terenu in veliko motivacije za naprej. 

V kategoriji učencev 4. in 5. razredov so imele vse prve tri uvrščene ekipe enako število zmag in en poraz. Naša ekipa je tekmo izgubila zgolj za eno točko, seštevek točk preostalih tekem pa jih je po novem pravilniku uvrstil na 3. mesto.

Letošnja zanimivost in novost v Lipici je bila igra Štrbunk, kjer je naš učenec Gal Svetelšek iz 3. razreda v kategoriji posameznikov usvojil 3. mesto.

Čestitamo obema ekipama in želimo še veliko športnih dosežkov.

Vodja ekip: Natalija Pobežin

FOTOGRAFIJE

(Skupno 92 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost