Skoči na glavno vsebino

V torek, 14. 3. 2023, je na naši šoli potekalo državno prvenstvo v nogometu za starejše učence. Poleg naših nogometašev, so svoje šole zastopali tudi učenci iz OŠ Gustava Šiliha Velenje, OŠ Ljudski vrt Ptuj in OŠ Toneta Čufarja Maribora. Na razburljivem turnirju, kjer so se ekipe pomerile po sistemu vsak z vsakim, so za dobro vzdušje poskrbeli, tako naši nogometaši kot polne in glasne tribune. Na krilih glasnih navijaških vzklikov so naši fantje premagali kasnejše zmagovalce turnirja s Ptuja.

Tukaj si lahko ogledate zadnje sekunde tekme s Ptujem

V preostalih dveh naših tekmah se je v našo igro prikradlo malo preveč napak, zato smo morali športno čestitati zmagovalnima ekipama iz Velenja in Maribora. S tem se je tudi končalo naše letošnje tekmovanje v nogometu za starejše učence. Mlajši učenci pa že nestrpno trkajo na nogometna vrata in čakajo na svojo priložnost.

Fotogalerija s turnirja

Ekipo I. OŠ Rogaška Slatina so sestavljali Gal Herček, Vid Prah, Maj Ungar, Marin Cvek, Dženan Avdibašić, Lucas Stojnšek, Bekir Mustafić, Luka Kores, Staš Novak in Nejc Drofenik.

Ob tej priložnosi gre zahvala ravnateljici ga. Aniti Skale za priložnost, da so lahko fantje igrali v domači dvorani, zapisnikarski mizi in vsem, ki so kakorkoli pomagali pri pripravi turnirja. Še posebna zahvala gre podjetju Golgeter, ki je vsem sodelujočim ekipam doniralo žoge, vsem igralcem pa vrednostne bone za nakup v prodajalnah Golgeter.

Mentor: Klemen Zdolšek

(Skupno 158 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost