Skoči na glavno vsebino

Ana in Nika iz 4. b sta o današnjem dnevu, ponedeljku, zapisali takole: Danes smo prispeli v CŠOD Čebelica. Na začetku smo spoznali dva prijazna učitelja Mateja in Rada. Predstavila sta nam, kako bo potekal teden. Razkazala sta nam sobe. Potem smo si svoje stvari pospravili v omare in postlali postelje. Odšli smo na kosilo. Po kosilu smo si privoščili posladek. Imeli smo počitek, katerega je prekinil sestanek. Razdelili smo se v dve skupini in odšli na orientacijski pohod. Ko smo prišli nazaj, smo odšli v učilnico, tam smo se igrali različne igre, s katerimi smo vadili različne orientacijske besede in njihove pomene. Sledila sta prosti čas in večerja. Dan zaključujemo z igrami, ob katerih se bomo še boljše spoznali in povezali.

Fotogalerija – ponedeljek, 27.11. 2017

Klara in Ana, učenki 4. a, pa sta v dnevnik o doganju v današnjem dnevu, torku, napisali tole: Pri zajtrku smo spoznali pregovor, kako ravnati s hrano. Ta pregovor se glasi takole: Če kruhek pade ti na tla, poberi in poljubi ga. Pri zajtrku smo imeli na voljo kosmiče, maslo, sirni namaz, klobase – piščančje prsi in kruh. Za kosilo pa smo jedli bučkino juho s kroglicami, testenine bolognese in solato. Čez dan imamo tudi dve sadni malici, jogurt in seveda večerjo. Danes sem božala želvo, spoznavala lastnosti živali, se igrala razne igre, se zabavala in uživala. Rada sem tu v CŠOD in pogrešam družino. No, še nekaj, kurili smo ogenj in bilo je kul, plezala sem. Čaka pa nas še nočni pohod.

Fotogalerija – torek, 28. 11. 201z7

Eva in Jaka, ki obiskujeta 4. b, pravita takole: Zbudili smo se ob sedmih. Po zajtrku smo imeli lokostrelstvo. Spoznali smo dele loka, pravila varnega ravnanja z njim in vsak je lahko trikrat ustrelil v tarčo. V drugem delu smo nadaljevali z orientacijo. Spoznali smo vrste zemljevidov in kako jih uporabljamo. Popoldan smo spoznavali življenje na Aljaski, kjer je učiteljica Živa v divjini preživela en mesec. Z dežniki smo se podali na pohod, na katerem smo vsi zelo uživali. Nocoj bomo spoznavali in igrali pastirske igre.

Fotogalerija – sreda, 29. 11. 2017

Učenca 4. a, Ožbej in Gašper, sta v današnjem dnevniku napisala takole: Odšli smo na zasneženi pohod. Poskušali smo določiti smeri neba in ugotoviti, kje se nahajamo. S pomočjo zemljevida smo našli pravo pot. V popoldanskem času smo se spremenili v pirate in skrivali zaklade. S kompasi smo se orientirali in narisali preprosto skico poti do zaklada. Zvečer bomo imeli škratov ples, kjer se bo predstavila vsaka skupina – vsaka soba. Jutri bomo imeli lov na lisico (orientacijski pohod). Okrog dvanajstih se bomo odpeljali proti domu in med 14.30 in 15.00 objeli naše domače.

Pa še Anina pesem:

Danes je najboljši dan,

saj praznujemo rojstni dan.

Gospa Anita je praznovala

in bonbone nam podala.

Fotogalerija – četrtek, 30. 11. 2017

 

.

(Skupno 144 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost