Skoči na glavno vsebino

10. februar

….se zadnji posnetki…gradili smo stare hise

Fotografije

9. februar

Danes je zadnji dan. Zbrali smo nekaj vtisov o šoli v naravi:
Zoja: Najbolj sem uživala v adrenalinskem parku. V šoli v naravi mi je bilo lepo. Res pa je, da sem pogrešala svojo družino.
Lara: Všeč mi je bila orientacija v naravi – lov na lisico. Res, da smo bili zelo umazani kar nas pa ni motilo. Šola v naravi mi je bila všeč.
Luka: Užival sem v lokostrelstvu in v adrenalinskem parku. Bil sem zelo vztrajen pri plezanju. Tudi pri lovu na lisico sem užival. Šola v naravi mi je zakon.
Tomaž: V šoli v naravi mi je bilo čisto vse všeč: pohodi, aktivnosti, zelo okusna hrana, igre v prostem času, učitelji pa so bili zelo uvidevni in sproščeni.
Martina: Najbolj sem uživala ob potoku, kjer smo spoznavali življenje v njem in ob njem.
Luka: Užival sem v adrenalinskem parku in v lovu na lisico.
Jakob: Všeč so mi bili pohodi, se posebej nočni pohod.
Miha: Astronomija je zakon. Spoznavali smo vesolje. Šola v naravi je ,,kulska,,.

Fotografije

8. februar

Danes smo se razdelili v dve skupini. Ena skupina je v Prifarskem jarku lovila živa bitja. Ulovljena živa bitja smo dali v vedra. V učilnici smo s pomočjo mikroskopa ugotavljali, katera živa bitja živijo v  potoku. Druga skupina je v adrenalinskem parku preverjala svoje plezalne in vzdržljivostne sposobnosti. Ugotovili smo, da so deklice bolj vzdržljive kot dečki. Prav tako smo se pomerili v lokostrelstvu, starih krošnjarjevih igrah ter v izdelovanju glinenih izdelkov.

Fotografije

6. februar

20170206_200800

Po štiriurni vožnji smo končno prispeli na cilj. Namestili smo se v sobe in gospod upravnik Igor nas je seznanil s pravili in urnikom dejavnosti. V deževnem popoldnevu smo opravili 6 km dolg pohod, po večerji pa smo obiskali lončarja, ki nam je predstavil svoje delo. Obljubil nam je, da nas jutri obišče in izvede delavnice, v katerih si bomo izdelali vsak svoj izdelek.

20170206_145450

20170206_193725

Doroteja Pešič, Hermina Bobek, Darja Štefanec in Anita Kos

(Skupno 270 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost