Skoči na glavno vsebino

Drage osmošolke, osmošolci, spoštovani starši,

pred nami je začetek novega šolskega leta in s tem dan odhoda učencev v CŠOD Planinka. Kot smo se dogovorili na roditeljskem sestanku, objavljamo kratek opomnik:

datum odhoda: ponedeljek, 3. 9. 2018
čas zbiranja na šolskem parkirišču in nalaganja kovčkov v avtobus: 8.30
čas odhoda: 8.45
datum prihoda v Rogaško Slatino: petek, 7. 9. 2018
čas prihoda: okoli 15. ure

CŠOD Planinka stoji sredi Pohorja na višini 890 m. Vremenske razmere v tem času so nepredvidljive, pa tudi jutra in večeri znajo biti že precej hladni, zato opozarjamo na primerna oblačila in obutev ter prilagamo seznam potrebne opreme. Prav bo prišlo tudi  pršilo z repelentom (zoper klope in komarje). Omejite pa lahko količino spakiranih sladkarij in denarja.

SEZNAM OPREME.pdf

Da bo učenje v naravi potekalo v prijetnem in sproščenem vzdušju brez nesporazumov, prosimo, da se z otrokom ponovno pogovorite o upoštevanju pravil, ki veljajo za delo v skupinah oz. v času nočnega počitka ter uporabe mobilnih naprav. Posebno opozorilo velja za nedovoljene pijače.

V naslednjem tednu so za vse učence odpovedane malice in kosila. Prvi obrok v CŠOD je kosilo ob 13. uri, priporočamo, da učenci, ki jim na avtobusu ni slabo, doma zajtrkujejo, ostali pa vzamejo zdravilo in imajo malico v nahrbtniku.

Spakirajte še dobro voljo in se vidimo v ponedeljek..

Razredničarki in vodja šole v naravi:
Romina Prevolšek, Mira Pevec in Katja Sivka

(Skupno 181 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost