Skoči na glavno vsebino
5. dan
 
 
4. dan
 
Mi se imamo fajn…
 
 
3. dan
 
Tole je zgodba o štirih ljudeh, ki so se imenovali VSAK, NEKDO, KDORKOLI in NIHČE. Morali so opraviti pomemben posel in VSAK je bil prepričan, da ga bo NEKDO opravil. KDORKOLI bi to lahko naredil, vendar NIHČE ni. NEKDO se je zaradi tega razjezil, ker je ta posel moral opraviti VSAK. VSAK je mislil, da to lahko naredi KDORKOLI, NIHČE pa ni dojel, da tega VSAK ne bo naredil.
Končalo se je tako, da je VSAK obtožil NEKOGA, ker NIHČE ni opravil tistega, kar bi lahko KDORKOLI.
 
Mi v Kranjski Gori pa smo se naučili, da največje in najlepše stvari lahko naredimo kot ekipa, pri kateri je prav vsak izmed nas pomemben člen. In kot dobra ekipa smo raziskovali naravni rezervat Zelenci, veslali s kanuji po jezeru Jasna, s kolesom obiskali Belopaško jezero v Italiji, spoznali delo v novem šolskem letu in na medrazrednem kvizu preizkusili naše male sive celice.
 
 
2. dan
 
Na okno tok tok, je dežek potrkal, v Kranjski pa…
smo naše urice prilagodili kislemu vremenu. Kaj smo počeli si oglejte v fotogaleriji.
 
 
1. dan
 
Prvi šolski dan smo začeli v deževni Rogaški Slatini in zaključili v oblačni a idilični Kranjski Gori, obdani z zasneženimi vrhovi. Utrujeni od dolge vožnje smo se hitro namestili v sobe ter pripravili vse potrebno za kosilo. Naučili smo se kako varno v naravo, osnov nordijske hoje, na nočnem pohodu pa spoznali Kranjsko Goro. 
 
(Skupno 140 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost