Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 16. novembra 2023, so učenci igrali prvi del področnega prvenstva v košarki za starejše učence. Prvo tekmo proti boljšemu nasprotniku OŠ Vransko so izgubili, vendar prikazali dobro igro in odpor. V drugi tekmi proti OŠ Franja Malgaja Šentjur so naši košarkarji skozi celotno srečanje zaostajali, a se v nobenem trenutku niso predali, tako so s kančkom sreče in veliko mero nepopustljivosti prišli do podaljška. V podaljšku so se povsem sprostili in nadigrali nasprotnika ter si tako zagotovili nastop v finalu področnega prvenstva, ki je bilo danes, v torek, 21. novembra na OŠ Vojnik. 

Fantje so izgubili obe tekmi področnega finala in osvojili 4. mesto. V prvi tekmi so bili boljši vrstniki iz II. OŠ Rogaška Slatina. V drugi tekmi, proti domačinom, OŠ Vojnik, pa so po napeti končnici, kjer je zmanjkalo malo sreče in mirnosti izgubili s 25:23. Fantje so prikazali izjemno borbo in željo, tako so lepo prezentirali šolo.

V športu si enkrat zmagovalec, drugič poraženec, a zelo pomembno je, da se iz poraza nekaj naučiš. Iskreno sem ponosen na fante in v veselje mi je bilo, da sem lahko bil njihov trener.

Matic Ogrizek

Fantom in trenerju iskrene čestitke za prikazano igro, uspehe, predvsem pa da se niso predali, da so pokazali borbenost, ki jo premore I. OŠ!

(Skupno 71 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost