Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

hvala za vaš odziv na anketo o prvem tednu šolanja na daljavo in za sodelovanje v zadnjih 14 dneh. Večina staršev, ki so se odzvali na anketo, se dobro znajde s šolskimi obveznostmi.

Anketo je rešilo 255 staršev. Iz rezultatov je razvidno, da ima 99 % učencev dostop do spleta in ustrezno tehnologijo. V primerih, kjer družina ni imela računalnika ali druge primerne elektronske naprave, smo kot šola že pomagali. V kolikor ima še kdo tovrstne težave, nam pišite na: is.aksagorso1@elaks.atina ali pokličite na tel. št. 041 348 870.

Vaše pohvale in vaši predlogi so bili raznovrstni. Mnogi ste z navodili in načinom dela zadovoljni, nekateri malo manj. Zavedamo se, da je situacija nova za vse. Učenci, starši in učitelji imajo različna računalniška znanja, prav tako različno opremo. Pri odpiranju priponk se pojavljajo težave zaradi različnih »verzij« programov, ki jih imamo/imate naložene na računalnikih. Vaše predloge bomo poskusili v čim večji meri udejanjiti.

Povratna informacija, ki jo zahtevajo učitelji, nekaterim predstavlja dober stik z učitelji, spet drugi pa v tem vidite dodatno delo in breme. Zavedamo se, da ste nekateri starši v teh časih še posebej obremenjeni. S tem, ko vas prosimo, da nam pošljete rešene naloge, želimo ohraniti stik med učenci in učitelji ter omogočati povratno informacijo na opravljeno delo. V kolikor ste s tem preveč obremenjeni, se pogovorite z učitelji in pošljite povratno informacijo morda samo enkrat tedensko.

Hvala za dosedanje sodelovanje. Za vnaprej pa: Bodimo učencem podpora, da prepoznajo pouk na daljavo kot trenutno redno šolsko delo in ne kot počitnice.

V kolikor imate težave z organizacijo dela, z učno snovjo, vas vabimo, da stopite v stik z učitelji ali šolsko svetovalno službo. Z nami lahko komunicirate preko LoPolisa ali elektronske pošte. Zavedamo se, da je v teh izrednih okoliščinah stik učencev, staršev in učiteljev izredno pomemben. Ne samo zaradi učenja in šole. Šolska svetovalna služba je na voljo na naslednjih elektronskih naslovih:

is.aksagorso1@akvis.ajtak
is.aksagorso1@asinrts.notna
is.aksagorso1@cireh.ajilatan

 

Ostanite zdravi in lep pozdrav,

kolektiv I. OŠ Rogaška Slatina

 

 

(Skupno 178 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost