Skoči na glavno vsebino

Srce je motor našega telesa in ko se motor upočasni, poškoduje, potrebuje pomoč. In pomoč potrebuje tudi 14-letna Jona Žumer, učenka 7. razreda I. OŠ Rogaška Slatina. Za njo smo se povezali in stopili skupaj v torek, 16. 4. 2019 na Dobrodelnem koncertu „Za Jonino srce“.

Številni nastopajoči so s svojim nastopom navduševali polno dvorano, ki je za Jono in njeno družino s prostovoljnimi prispevki zbrala 8.665 evrov.

Da je dogodek uspel, se moramo zahvaliti tudi vsem, ki so ponudili svojo nesebično pomoč, da smo skupaj lahko zmagali.

Hvala: Občini Rogaška Slatina, JVIZ I. OŠ Rogaška Slatina, supermarketu TUŠ, Čokoladnici Olimje, Gostišču Jurg, podjetjem Vital Mestinje, AHAC, Atlantic Grupa, Društvu Gaja, Vrtnemu centru Rogaška, gasilcem PGD Steklarna Rogaška Slatina, reševalcu Urošu Drozgu, podjetju Foto Zorin, g. Boštjanu Mikuljanu (snemanje), g. Zmagu Ojsteršku (luči), mojstroma zvoka, g. Klemnu Droveniku in g. Frančku Hajnšku, Reklamnemu biroju Kojterer, g. Mihu Ojsteršku (Studio 6), Združenju SAZAS, Radiu Štajerski val, podjetju Gora (Rogaške novice), Radiu Rogla, Radiu Celje, medijski hiši Novi tednik in hvala hišnikoma, kuharjem, čistilkam in ostalemu osebju I. OŠ Rogaška Slatina, z ravnateljico, go. Anito Skale, ki so dogodku izkazali 100 % podporo.

Naj se zahvalimo tudi vsem donatorjem, podjetjem in posameznikom, ki so svoj prispevek nakazali na TRR račun LIONS kluba Rogaška Slatina. Vašo donacijo še vedno lahko nakažete na TRR SI56 0510 0801 5225 597, odprt pri Abanki d. d., s pripisom “Za Jonino srce”.

Za Jono in njeno družino je situacija ena velika preizkušnja. Čustvena in seveda finančna. Ker si nobena družina ne zasluži, da trepeta „bomo ali ne bomo“ zmogli pomagati svojemu otroku, smo se mamice na I. OŠ Rogaška Slatina odločile, da bomo pomagale in skupaj z vami smo naredili res „veliko stvar“.

Hvala vsem za vse.

Galerija slik

Petra Vrtovšek, Katja Posl, Janja Androić in Katja Žolgar

(Skupno 618 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost